راهکارهای مخصوص رنگ گیری سیب

چه عناصری بیشترین تاثیر را روی رنگ گیری و طعم میوه های باغی دارند؟
پتاس، آهن، اسیدهای آمینه، منگنز و عناصری از این دست بیشترین تاثیر را روی رنگ گیری و طعم میوه های باغی بازی می کنند، این بدان معنی نیست که به سایر عناصر کودی نیازی نیست بلکه به نسبت نوع درختان و شرایط درخت باید نسبت به تامین این عناصر نیز اقدام شود. در این پادکست به راهکارهای مخصوص رنگ گیری سیب خواهیم پرداخت.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *